- 1404/07/09 - 06:58
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZLN
وبدا
7مهر، روز آتشنشانی و ایمنی / دیدار رئیس بیمارستان الغدیر با رئیس آتشنشانی ابهر
دکتر مصطفی محمدی، رئیس بیمارستان الغدیر با حضور در دفتر مهندس شهرام قربانی، رئیس آتشنشانی ابهر، روز آتشنشانی و ایمنی را به کارکنان این مجموعه تبریک گفت.

پایگاه خبری وبدا-زنجان، دکتر محمدی در این دیدار با بیان اینکه آتشنشانان همواره در خط مقدم خدمترسانی فوری به شهروندان در سوانح،حوادث و بلایا قرار دارند، از ایثارگریها و تلاشهای شبانه روزی آنان در خدمت صادقانه به مردم و همچنین همراهی با بیمارستان الغدیر در حوادث مختلف تقدیر کرد.
رییس بیمارستان الغدیر با اشاره به حساسیت شغل آتشنشانی و اهمیت ثانیهها در این حرفه، بر ضرورت قدردانی از این گروه فداکار و همیشه آماده به خدمت تاکید کرد.
در پایان این دیدار، دکتر محمدی با اهدای لوح سپاس، از خدمات ارزنده مهندس قربانی و کلیه آتشنشانان شهرستان ابهر تجلیل کرد.
گفتنی است این دیدار روز سهشنبه ۸ مهرماه با حضور خدیجه نوروزی، ناظر بیمارستان الغدیر و عضو شورای شهر ابهر صورت گرفت.
